Catedrala de la Kentford NU fi va construita! Detaliul care l-a pus in GARDA pe Chirtoaca

178

Capitala nu va avea Catedrală în fața centrului Kentford. Este decizia primarului capitalei, Dorin Chirtoacă, care a anunțat astăzi că a reziliat contractul cu firma care urma să efectueze lucrările, pe motiv aceasta i-ar fi prezentat un proiect fals.

„Nu știam ca urma să se construiască un cimitir subteran. După ce am văzut investigația am făcut și noi una și s-a dovedit că în subsol se pregatea un întreg etaj pentru păstrarea cavourilor. Acest lucru nu a fost anunțat atunci cînd a fost propus proiectul. Autorizația de construcție va fi retrasă, iar contractul va fi reziliat, deoarece construcția are un alt scop decît cel inițial”, a specificat Dorin Chirtoacă într-o conferință de presă.

Actualități.md amintește că o replică a bisericii „Sfanta Sofia” din Istanbul urma să fie construită în fața centrului “Kentford” din sectorul Buiucani al capitalei. În jurul acestei construcții s-a iscat un scandal imens în capitală, mai mulți oameni opunîdu-se sacrificării zonei verzi din fața oficiilor.