Socialistul Ion Ceban a dat BUZNA la sedinta Primariei si l-a luat la “trei parale” pe Chirtoaca

219

Şedinţa operativă a Primăriei Chişinău s-a început cu surprize. Socialistul Ion Ceban a pătruns în sala de şedinţe şi timp de aproximativ 15 minute i-a ţinut primarului Dorin Chirtoacă lecţii de administrare a capitalei.

Ceban l-a criticat pe edil pentru faptul că nu ar fi capabil să soluționeze problemele privind nenumăratele construcții neautorizate înregistrate în capitală.
Primarul general, Dorin Chirtoacă, nu s-a lăsat provocat şi a refuzat categoric să răspundă întrebărilor acordate de deputat. Mai mult, acesta le-a cerut colegilor săi din Primărie să iasă din sala de şedinţă, iar șefului-adjunct al poliției municipale, Silviu Mușuc, i-a spus să-i aplice o amendă lui Ceban.

Actualităţi.md precizează că Municipiul Chişinău este lider ca construcţii neautorizate, iar primăria se declară neputincioasă în faţa acestui fenomen. Numai pe parcursul primelor 5 luni ale anului 2012 Inspecția de Stat în Construcții a depistat 256 de construcții neautorizate pe teritoriul țării, dintre acestea 152 în Chișinău.