Proiectele Primariei, doar pe hartie: Strada Alecu Russo si strada pietonala, nici pe aproape finalizate

229

Incepem dar nu stim cand terminam. Doua proiecte grandioase ale Primariei, care urmau sa fie gata in aceasta toamna raman doar pe hartie. Este vorba despre strada Alecu Russo, pe care urma sa circulam in septembrie si strada pietonala pe care trebuia sa ne plimbam in octombrie.

Termenul de dare in exploatare a strazi Alecu Russo a fost amanat de trei ori. Chiar si asa, seful de la Directia Transport spune ca lucrarile merg anevoios.

Autoritatile nu stiu daca vor reusi sa puna macar primul strat de asfalt.De vina ca lucrarile intarzie ar fi operatorul national de telefonie nu si-a deplasat cablurile ingropate in pamant.

Drumul va avea sase benzi de circulatie si vor fi amenajate trei sensuri giratorii – unul la intersectia cu bulevardul Moscovei, unul la Dimo si altul la Sadoveanu. Lucrarile de reabilitare costa aproape 100 de milioane de lei, fiind cele mai costisitoare de pana acum.

Nu doar Alecu Russo va ramane pe la anul dar si pe strada pietonala nu vom circula pana la anul nou. Proiectul, realizat in parteneriat cu un producator de bere sta pel loc.

Multe intrebari, putine raspunsuri. Proiectele cel mai probabil nu vor fi gata in acest an dar au fost incluse in realizarile primarului pentru anul 2013.