De ce este organizat

Motivul ce sta la baza deciziei de a organiza un referendum este incompetenta actualului Primar General de Chisinau. Edilul capitalei este un neprofesionist și nu are experientă în gestionarea treburilor in oras.

Mai jos sunt doar câteva din „succesele” Primarului General:

– Au aparut mai mult de 2 mii de constructii ilegale
-Serviciile comunale au crescut de 4-6 ori
– Au fost demolate ilegal monumente istorice
– Nu este aprobat un plan general de dezvoltare urbană
– Au fost introduse numeroase impozite și taxe noi
– Au fost furate mai mult de 640 ha de pamint municipal
– Drumuri stricate
– Corupție

„Astăzi, orașul nu este confortabil  pentru absolut toate categoriile de populație.  Investitorii se tem să lucreze aici. Motivul este, că în capitală corupția și cumătrizmul  sunt larg răspândite. Poziții cheie în administrația orașului aparțin liberalilor, întreprinderile municipale, de asemenea sunt controlate de liberali. Guvernarea liberală a condus la faptul, că orașul nu mai arata ca capitala, Chișinău este în proces de dezastru ecologic. Toate proiectele sunt puse în aplicare cu o întârziere și de proastă calitate.Voi toți merge pe străzile stricate, copiii dumneavoastră merg în parcuri pline de gunoi.  Să nu căutăm un factor politic în această inițiativă, haideți să ne unim pentru a demite pe Dorin Chirtoacă„, – a declarat  Ion Ceban.

Drumuri accidentate, gunoisti, noroi, mansarde ilegale, haite de cîini maidanezi, tarife majorate: mult timp se poate de enumerat lucrurile „frumoase” pe care le-a facut Chirtoaca pentru locuitorii capitalei.>