Scandal în Primăria Chişinău! Câţiva protestatari au bătut cu pumnii în uşi

365

Câţiva locuitori ai Chişinăului protestează de mai bine de o oră în clădirea Primăriei municipiului, nemulţumiţi de faptul că lângă blocul lor de locuinţe va fi înălţat un alt bloc. Ei susţin că această construcţie este ilegală, iar Primăria trebuie să „oprească acest barbarism”.

În prima line printre manifestanţi se află Maia Laguta, cunoscută pentru protestele sale excentrice. Protestatarii au bătut cu pumnii în uşi, au scandat cât i-au ţinut plămâni şi au făcut scandal în toată regula, încercând astfel să ajungă în birourile funcţionarilor.

Până să ajungă la etaj, protestatarii au distrus turnichetul de la intrare. Ei au insistat să vorbească cu primarul de Chişinău, Dorin Chirtoacă, şi cu viceprimarul Nistor Grozavu, deşi oamenii legii le-au interzis să urce la etaj. Cei doi, se pare, însă că nu sunt în clădire, iar uşile birourilor lor sunt încuiate.

Responsabili din Primărie au declarat că autorizaţia pentru construcţia acestei clădiri a fost deja anulată, iar protestatarii care au distrusturnichetul de la intrare riscă să fie acuzaţi de huliganism. 

Sursa: Publika